Actieve achteruitrij-camerasysteem voor verreiker

Met een achterzichtcamera op uw verreiker kunt u veiliger achteruit rijden. Dit systeem is uitgerust met achteruitrijsensoren. U wordt actief gewaarschuwd voor dreigend gevaar door middel van geluidssignalen en grafische overlays. Dit systeem kunt u combineren met een zijzichtcamera en een camera die zicht biedt op het aangekoppelde hulpstuk.

De monitor in de cabine schakelt automatisch over op het camerabeeld als de achteruitversnelling wordt ingeschakeld. Uiteraard kan de camera ook continu of handmatig worden ingeschakeld.

De zeer robuuste RadarEye-sensoren zijn speciaal ontwikkeld voor zware machines en zitten in een speciale houder die in verschillende posities kan worden gezet. Via de software in de monitor kan de juiste grootte van de detectiezone worden ingesteld, zodat de bestuurder alleen een signaal krijgt wanneer een stilstaand of bewegend object zich binnen deze zone begeeft. U kunt RadarEye uitbreiden met meerdere sensoren om zo bijvoorbeeld ook andere gevaarlijke zones te detecteren.

Configuratie

U kunt zelf uw zichtsysteem samenstellen voor deze machine. Met onze online configurator kiest u precies wat u nodig heeft en kunt u vervolgens meteen een offerte aanvragen van het door u gekozen systeem. Alles wat u in deze configuratie kunt configureren is passend en is samengesteld door Orlaco op basis van de huidige kennis en ervaring.

Actieve achteruitrij-camerasysteem voor verreiker
Camera (HE-active-rear)

Kies uw camera.

RadarEye set (HE-active-rear)

RadarEye sensoren set

Kabel (HE-active-rear)

Kies uw kabel.

RadarEye kabel Interface-master SRD (HE-active-rear)

Kies uw kabel.

RadarEye interface (HE-active-rear)

Kies uw Interface box.

Monitor (HE-active-rear)

Kies uw monitor.