APC's

Orlaco ontwikkelt camera- en monitorsystemen voor alle soorten rups- en gewielde pantserinfanterievoertuigen. Orlaco camera’s bieden optimaal zicht op het gebied rond het voertuig en brengen blinde hoeken in beeld.

Achterzicht
De achterzichtcamera biedt volledig zicht op het gebied achter het voertuig. De monitor in de cabine schakelt automatisch over naar de achterzichtcamera wanneer u achteruitrijdt. Hierdoor kunt u veilig achteruitrijden.

Rear IR Night view
In ‘Infrared blackout’ situaties bieden de Orlaco camera’s AMOS IR LED alsnog perfect zicht. De camera heeft een 850nm illuminatie functionaliteit. De monitor geeft het beeld dag en nacht weer in kleur. Hierdoor kunt u altijd veilig achteruitrijden.


Crew Space Awareness System
APC’s worden gebruikt voor korte directe acties en lange aanvallen. De bemanning moet op alles voorbereid zijn en op de hoogte zijn van de omgeving en de situatie buiten het voertuig. Daarom zijn camera’s en monitoren geïnstalleerd in de hele cabine, zo krijgt de bemanning volledig zicht.

Crew Space Awareness System IR Night view
Deze acties vinden plaats tijdens de nacht wanneer de bemanning een vergelijkbaar zicht nodig heeft. Orlaco biedt IR Night view, een combinatie van onze MILMOS COTS camera’s en de IR illuminatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een deskundig advies op maat? Neem contact op met Orlaco.

Configuratie

Binnenkort kunt u deze zichtsystemen zelf configureren op Orlaco.nl.

 

Nieuwe video's