Baggerschip

Orlaco ontwikkelt camera-monitorsystemen voor baggervaartuigen. Bij elke handeling aan boord van een baggervaartuig biedt een Orlaco camera en monitor toegevoegde waarde. Ongeacht het gebruik voor zicht op een sleepkop, machinekamer of overstroming; een camerasysteem geeft de operator in een oogopslag overzicht op alle handelingen. Met de keuze tussen een vaste camera, zoomcamera of een zoomcamera op een hef- en draaieenheid, kan de operator de juiste camera selecteren voor elke situatie.

Aft-deck view

Met deze camera heeft de operator goed zicht op alle mensen die op het dek aan het werk zijn, op de machines en op het materieel aan dek.

Draghead/Bridge wing-view

Met een PTZ-camera kan de operator de positie van de sleepkop bekijken, zowel aan stuurboord als bakboord van het vaartuig. Met de mogelijkheid om de camera links, rechts, omhoog en omlaag te manoeuvreren, kan hij de complete omgeving in beeld brengen. Met de geïntegreerde zoomfunctionaliteit kan de operator de handeling tot in detail bekijken.

Hopper-overflow-view

De camera Hopper-overflow-view wordt gebruikt om de waterafvoer te controleren. Met het zicht op de overdruk kan de operator onmiddelijk actie ondernemen als er tijdens het werk iets verkeerd gaat.

Pump room-view

De pompkamer is vaak onbemand en er is dan geen zicht op deze ruimte. Met behulp van een camera heeft de operator goed zicht op de baggerpompen.

Engine room-view

De machinekamer is niet altijd bemand en er is geen zicht op deze ruimte. Met behulp van een camera kan de operator olielekkages of rookvorming vroegtijdig detecteren, nog voordat een detectiesysteem een waarschuwing geeft.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een deskundig advies op maat? Neem contact op met Orlaco.

Configuratie

Binnenkort kunt u deze zichtsystemen zelf configureren op Orlaco.nl.

 

Nieuwe video's