Bevoorradingsschip

Orlaco ontwikkelt camera-monitorsystemen voor bevoorradingsschepen. Bij elke operatie aan boord van een aanvoerschip biedt een Orlaco cameramonitorsysteem toegevoegde waarde. Ongeacht het gebruik voor zicht op de motor, dekomgevingen of het helikopterplatform; een camera geeft de operator in een oogopslag zicht op alle processen. Met de keuzemogelijkheid tussen een vaste camera, zoomcamera of een zoomcamera op een hef- een draaieenheid, kan hij voor elk proces de juiste camera selecteren.

Deck-view

Met de Deck-view camera heeft de operator goed zicht op alle mensen die op het dek werken, de machines en het materieel aan dek.

Heli deck-view

Aankomst en vertrek van helikopters zijn een van de meest risicovolle ondernemingen aan boord van een schip. Met de installatie van een Heli deck camera kunnen deze handelingen zowel dag als nacht gemonitord worden.

Anchor-winchview

Met de lierenzichtcamera kan de operator zien of de kabel goed om de haspel is gedraaid. Eventuele schades aan de kabel kan hij zo tijdig detecteren.

Engine room-view

De machinekamer is vaak onbemand en er is geen zicht op deze ruimte. Met behulp van een camera kan de operator olielekkages of rookvorming vroegtijdig detecteren, nog voordat een detectiesysteem een waarschuwing geeft.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een deskundig advies op maat? Neem contact op met Orlaco.

Configuratie

Binnenkort kunt u deze zichtsystemen zelf configureren op Orlaco.nl.

 

Nieuwe video's