FPSO schip

Orlaco ontwikkelt explosieveilige camera’s voor in CCTV-systemen op FPSO-schepen. Bij elke handeling aan boord biedt een Orlaco camera en monitor toegevoegde waarde. Ongeacht het gebruik voor zicht op de lading van een kraan, proces, boortoren of voor observatie; een camerasysteem geeft de operator in één oogopslag overzicht op alle handelingen.

Met de keuze tussen een vaste camera, zoomcamera of een pan-en-tilt-zoomcamera, kan de operator de juiste camera selecteren voor elke situatie.

Load view

Een load view camera op de giek van een kraan vermindert het risico tijdens het heffen. In combinatie met een olie gedempte beugel, heeft de kraanoperator het beste zicht op de lading en het gebied daaronder.

General proces view

Plaats één of meerdere explosieveilige compact of zoomcamera’s op de turret of fakkel om direct en duidelijk zicht op het proces te krijgen. Met zicht op de boortoren kunnen processen beter bewaakt worden en wordt de veiligheid vergroot.

General overview

Met het plaatsen van een PTZ-camera of warmtebeeldcamera (TIC) op een schip, heeft de operator een goed overzicht en kan er op bepaalde locaties op het schip en omgeving worden ingezoomd.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een deskundig advies op maat? Neem contact op met Orlaco.

Configuratie

Binnenkort kunt u deze zichtsystemen zelf configureren op Orlaco.nl.

 

Nieuwe video's