Toolzicht camerasysteem voor verreiker

Met een toolzichtcamera op uw verreiker heeft u altijd zicht op het aangekoppelde hulpstuk tijdens bijvoorbeeld het ver of hoog hijsen of tijdens het in- en uitsteken van de lepels. Dit systeem wordt vaak gecombineerd met een zijzichtcamera en een achteruitrijcamera. De toolzichtcamera kunt u ook als extra zichtsysteem toevoegen aan een bestaand camerasysteem op de verreiker. Bij de kleinere telescooptrucks waarbij er geen voedingsspanning aanwezig is in de top van de mast kan er gekozen worden voor een bedrade toolzichtcamera oplossing.

De monitor in de cabine kan continu beeld geven, maar kan ook automatisch ingeschakeld worden.

Naast de aansluiting op een robuuste Orlaco-monitor is het mogelijk om de camera aan te sluiten door middel van een speciale adapterkabel op een onboard informatiedisplay van derden, mits deze beschikt over een video-input.

Configuratie

U kunt zelf uw zichtsysteem samenstellen voor deze machine. Met onze online configurator kiest u precies wat u nodig heeft en kunt u vervolgens meteen een offerte aanvragen van het door u gekozen systeem. Alles wat u in deze configuratie kunt configureren is passend en is samengesteld door Orlaco op basis van de huidige kennis en ervaring.

Toolzicht camerasysteem voor verreiker
Tool camera (HE-wireless-tool)

Kies uw camera.

Adapterkabel zender (HE-wireless-tool)

Kies uw adapterkabel.

Spectrum Scanner (HE-wireless-tool)

Kies uw video zender & ontvanger.

Adapterkabel ontvanger (HE-wireless-tool)

Kies uw adapterkabel.

Tool kabel (HE-wireless-tool)

Kies uw kabel.

Monitor (HE-wireless-tool)

Kies uw monitor.