Kom jij werken bij Stoneridge-Orlaco?

Met meer dan 300 toegewijde collega’s werken we dagelijks samen aan innovatieve camera- monitorsystemen om de veiligheid rondom voertuigen te vergroten. Deze systemen worden in toenemende mate gebruikt op vrachtwagens, bussen, graafmachines, heftrucks en kranen. Dit zorgt voor een enorm groeipotentieel. Voel jij je thuis in een complexe technische productieomgeving en wil jij graag met ons meegroeien? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer.

Meest recent

SENIOR CUSTOMER SUPPORT MEDEWERKER

Dan zijn we op zoek naar jou. Wij nemen slimme mensen aan die ons vertellen hoe we dit het beste kunnen doen. Je krijgt heel veel vrijheid om er letterlijk een succes van te maken. Daarnaast bieden we je een salaris tussen € 3.584,00 en € 4.837,00....

40 uur, Barneveld Geplaatst op 22 maart 2023

SUPPLIER DEVELOPMENT ENGINEER

Als Supplier Development Engineer kun je naast een jaarsalaris rond € 67.000.- rekenen op een uitdagende baan. Je borgt, wereldwijd, de kwaliteit en processen bij onze leveranciers. Samen met jou behouden en verbeteren we onze Tier 1 status....

40 uur, Barneveld Geplaatst op 22 maart 2023

PROJECT LEADER

Jij zorgt ervoor dat bestaande producten worden doorontwikkeld en staat aan de wieg bij de geboorte van nieuwe producten. Van A tot Z ben je verantwoordelijk en betrokken in een coördinerende rol. Je ontvangt hiervoor een jaarsalaris rond € 85.000,- aangevuld met uitstekende arbeidsvoorwaarden....

40 uur, Barneveld Geplaatst op 22 maart 2023

HUMAN RESOURCE BUSINESS PARTNER

Als Human Resource Business Partner ga je met alle facetten van Human Resource Management aan de slag, zoals recruitment, onboarding, performance management, talentontwikkeling en employer branding. Je ondersteunt de Manager HR en ziet toe op de uitvoering van het HR beleid, zo draag jij bij aan het creëren van een prettige werkplek door het realiseren van organisatiedoelen en het verbeteren van d...

40 uur, Barneveld Geplaatst op 3 maart 2023

CUSTOMER QUALITY ENGINEER

Als Customer Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor de eerstelijns communicatie met OEM-klanten voor kwaliteitsgerelateerde zaken. Door het voldoen aan de verwachtingen van onze klanten op dit gebied, zorg jij er mede voor dat de klanttevredenheid verbetert. Je communiceert met OEM-klanten over klant specifieke eisen als onderdeel van de IATF 16949 en vertaalt deze door naar interne eisen v...

40 uur, Barneveld Geplaatst op 3 maart 2023

Made in Holland

Het hoofdkantoor van Stoneridge-Orlaco is gevestigd in Barneveld. Vanuit deze locatie ontwerpen, ontwikkelen en produceren we meer dan 220.000 camera’s per jaar. Stoneridge-Orlaco heeft verkoopkantoren in Nederland, Verenigde Staten, Duitsland en Japan. Daarnaast hebben we een groeiend wereldwijd netwerk van preferred partners verspreid over meer dan 35 landen. Samen met ons moederbedrijf Stoneridge Inc. bedienen we de welbekende fabrikanten van vrachtwagens, bussen, graafmachines, heftrucks en kranen over de hele wereld.

Gepassioneerde vernieuwers

Bij ons wordt je omringd door een team van intelligente, gemotiveerde en gepassioneerde vernieuwers die allemaal hetzelfde doel nastreven: het ontwikkelen van baanbrekende oplossingen die de veiligheid op wegen, bouwplaatsen en in magazijnen verhogen. Onze camera’s, monitoren en radarsensoren zijn gemaakt voor de meest extreme omstandigheden. Je vindt ze dan ook terug op Dakar-voertuigen, in koelhuizen en op boorplatforms.

De uitvinder van MirrorEye®

Stoneridge-Orlaco is dé uitvinder, ontwikkelaar en producent van het camerasysteem MirrorEye. Het camerasysteem dat achteruitkijkspiegels op vrachtwagens en bussen vervangt. 

MirrorEye vergroot de veiligheid door een zichtveld af te dekken dat groter is dan het zichtveld dat normaalgesproken met spiegels in beeld wordt gebracht. Met beter zicht kan de chauffeur comfortabel rijden en eenvoudig manoeuvreren in alle verkeerssituaties. Dit vergroot de veiligheid van de chauffeur en andere weggebruikers.

Samen met ons moederbedrijf Stoneridge Inc. bedienen we de welbekende fabrikanten van vrachtwagens, bussen, graafmachines, heftrucks en kranen over de hele wereld.

Sterk moederbedrijf

Orlaco maakt sinds 2017 deel uit van het Stoneridge Inc. Eén van de meest vooraanstaande ontwerpers en fabrikanten van hoogwaardige elektrische en elektronische componenten, modules en systemen voor de automotive, middelgrote en zware vrachtwagens en off-road voertuigen. Stoneridge is een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf met 4.100 werknemers verspreid over 25 locaties in 15 landen.

✔ standaard 27 vakantiedagen

✔ maximaal 13 ATV dagen


Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Je krijgt daarom standaard 27 vakantiedagen én maximaal 13 ATV dagen. Dit biedt je de ruimte en vrijheid om succesvol te zijn op het werk en je huishouden op orde te houden, gezond te eten, voldoende te sporten, je sociale contacten te onderhouden en tijd voor jezelf te hebben.

Afwisselende functies met ruime carrièremogelijkheden

De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij van belang. We bieden iedere medewerker dan ook een afwisselende functie aan met veel verantwoordelijkheden. En met onze internationale carrièremogelijkheden is er veel ruimte om door te groeien.

Open en informele sfeer

Bij Stoneridge-Orlaco kenmerkt zich door een open en informele sfeer. De lijnen zijn kort en de deuren staan altijd open. Het gehele jaar worden er uiteenlopende uitjes georganiseerd door de Personeelsvereniging en worden de verjaardagen maandelijks gezamenlijk in de kantine gevierd. Traditioneel wordt met een gezellige barbecue de zomer ingeluid en als klap op de vuurpijl wordt het jaar met een spetterend winterfeest afgesloten.