Vacatures

Welkom bij Orlaco! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf? Ben je gemotiveerd en leergierig? Heb je de juiste no-nonsense mentaliteit? Dan heeft Orlaco een oogje op jou!


Met een team van ruim 225 medewerkers werkt Orlaco aan zichtoplossingen voor voertuigen en vaartuigen. Optimaal zicht rond alle machines, voer- en vaartuigen zou volgens onze visie vanzelfsprekend moeten zijn. Voor elke situatie ontwikkelen we professionele zichtoplossingen met als doel meer veiligheid, efficiëntie en comfort.

Wil jij deel uitmaken van dit team? Kom dan in beeld bij Orlaco! Stuur een open sollicitatie of reageer op een van de vacatures.

Content Marketeer

Kun jij merkbeleving creëren in woord en beeld?

Optimaal zicht creëren. Dat is wat Orlaco doet met het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en integreren van camera-monitorsystemen rond machines, voer- en vaartuigen. Met tal van zichtoplossingen bieden wij onze internationale klanten meer veiligheid, efficiëntie en comfort. Maar bij het in beeld brengen van onszelf kunnen we een helpende hand goed gebruiken… Daarom zijn we op zoek naar een Content Marketeer die zorgt dat er wereldwijd nog meer ogen op ons worden gericht.

Fulltime (40 uur)

Bekijk de vacature...

Assembly Operators

Nauwkeurig, gedreven en collegiaal?

Heb je zin in een uitdagende en afwisselende baan? Wegens de grote vraag naar onze producten zijn wij op zoek naar Assembly Operators.

Fulltime (40 uur)

Bekijk de vacature...

Mechanical Test Engineer

Orlaco is op zoek naar een Mechanical Test Engineer. Ben jij die gedreven man of vrouw en zie je kansen om onze internationale organisatie verder te brengen? Kom dan in beeld bij Orlaco!

Fulltime (40 uur)

Bekijk de vacature...

Document Controller

Orlaco zoekt versterking voor de afdeling Product Development. Ben jij die gemotiveerde en accurate Document Controller? Kom dan in beeld bij Orlaco.

Fulltime (40 uur)

Bekijk de vacature...

Stageopdrachten: Journalistiek, Communicatie, Media design, Eventmanagement en Marktonderzoek

Orlaco is voor het hoofdkantoor in Barneveld op zoek naar stagiaires voor diverse opdrachten voor onze afdeling Marketing en Communicatie. Ben jij een gedreven student die graag zijn kennis in de praktijk brengt? Kom dan in beeld bij Orlaco!

Stage opdrachten Marketing & Communicatie

Bekijk de vacature...

Senior Account Manager Cranes & Ports

Orlaco is op zoek naar gedreven een Senior Account Manager Cranes & Ports. Ben jij die gedreven man of vrouw en zie je kansen om onze internationale organisatie verder te brengen? Kom dan in beeld bij Orlaco.


Fulltime (40 uur)

Bekijk de vacature...

Teamleader International Sales Support

​​Orlaco is voor het hoofdkantoor in Barneveld op zoek naar een Teamleader voor de afdeling International Sales Support met vestigingen in Nederland, Duitsland en Amerika. Ben jij die gedreven persoon en zie je kansen om onze internationale organisatie verder te brengen? Kom dan in beeld bij Orlaco!

Fulltime (40 uur)

Bekijk de vacature...

 

 

Kom bij Orlaco

Heb je een vacature bij Orlaco gezien die je aanspreekt? Solliciteer dan meteen. Stuur je cv en motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen.

Het sollicitatieproces van Orlaco is efficiënt. De afdeling Human Resources neemt je sollicitatie in behandeling. Een antecedentenonderzoek is standaard in onze sollicatieprocedure. Als het gaat om een sollicitatie naar aanleiding van een openstaande vacature en je sluit aan bij het profiel, dan nodigt de personeelsadviseur je uit voor een gesprek. Mocht dit niet zo zijn, dan ontvang je natuurlijk ook op korte termijn een reactie van ons.

Kom in beeld
Zie je een vacature die je aanspreekt? Solliciteer dan bij Orlaco door via het sollicitatieformulier aan de linkerzijde je cv en motivatie te sturen. Wij sturen je een ontvangstbevestiging en binnen tien dagen krijg je van ons een reactie op je sollicitatie.

Open blik
Wil je in beeld komen bij Orlaco, maar staat er geen passende vacature voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie waarom je het Orlaco-team wilt versterken en upload je cv via het sollicitatieformulier aan de linkerzijde. Je krijgt meteen een ontvangstbevestiging. Binnen tien dagen reageren wij op je open sollicitatie.

Vragen
Heb je nog vragen? Neem contact op met de afdeling Human Recourses van Orlaco. Zij helpen je graag verder!

Laatste nieuws