Vacatures

Welkom bij Stoneridge-Orlaco! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf? Ben je gemotiveerd en leergierig? Heb je de juiste no-nonsense mentaliteit? Dan heeft Stoneridge-Orlaco een oogje op jou!


Met een team van ruim 225 medewerkers werkt Stoneridge-Orlaco aan zichtoplossingen voor voertuigen en vaartuigen. Optimaal zicht rond alle machines, voer- en vaartuigen zou volgens onze visie vanzelfsprekend moeten zijn. Voor elke situatie ontwikkelen we professionele zichtoplossingen met als doel meer veiligheid, efficiëntie en comfort.

Wil jij deel uitmaken van dit team? Kom dan in beeld bij Stoneridge-Orlaco! Stuur een open sollicitatie of reageer op een van de vacatures.

ASSEMBLY MEDEWERKERS

Jouw werk gaat de hele wereld over!

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 32-40

Wat ga je doen?
Revolutionaire producten beginnen bij een betrouwbare basis. Bij jou. Over de hele wereld kunnen chauffeurs, monteurs en kapiteins veilig hun werk doen dankzij jouw werk in onze Barneveldse productieruimte. Als Assembly Medewerker maak jij uit losse onderdelen hoogwaardige camera’s en monitoren. Volgens een vaste handleiding en planning, maar wel ontzettend afwisselend. Waarbij je werkt op verschillende onderdelen van het productieproces en regelmatig wisselt van werkplek. Op een veilige manier volgens veiligheids- en de Arbo-voorschriften. En gezellig samen met je collega’s!

Bekijk de vacature...

TEAMLEADER MECHANICAL ENGINEER

Een mechanisch ontwerptalent met leidinggevende skills

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 40

Bij Stoneridge-Orlaco verruimen we wereldwijd de blik van chauffeurs, machinisten en kapiteins. Dankzij revolutionaire innovaties en high-end technologie. Ontwerp jij samen met een team onze camera- en monitorsystemen op topniveau? Kom werken bij Stoneridge-Orlaco als Teamleader Mechanical Engineer.

Bekijk de vacature...

TEAMLEADER SOFTWARE ENGINEER

Ben jij een inspirerende organisator met expertise in software?

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 40

Het is de combinatie van de slimste software met de beste hardware waardoor we bij Stoneridge-Orlaco dagelijks innovatieve voertuigsystemen nog innovatiever maken. Onze camera’s en monitoren dragen op topniveau bij aan de veiligheid van miljoenen mensen. Wil jij werken met de nieuwste technologie en heb jij de ambitie om samen met je team de lat telkens hoger te leggen? Word Teamleader Software Engineer bij Stoneridge-Orlaco.

Bekijk de vacature...

TEAMLEADER HARDWARE ENGINEER

Het aansturend brein achter de hoogste kwaliteit PCB’s

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 40

Componenten worden steeds kleiner, frequenties gaan omhoog. Stoneridge-Orlaco speelt mee op topniveau als het om hardware design gaat. Onze camera’s en monitoren dragen bij aan de veiligheid van miljoenen mensen. Wil jij werken bij een hightech bedrijf en het beste halen uit je team en de techniek? Word Teamleader Hardware Engineer bij Stoneridge-Orlaco.

Bekijk de vacature...

ASSISTANT FRONT OFFICE

Ben jij ons gastvrije aanspreekpunt?

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 32-40 uur

Als Assistant Front Office ben je hét visitekaartje van Stoneridge-Orlaco. Via onze innovatieve camera’s en monitoren dragen we bij aan de veiligheid van miljoenen mensen wereldwijd. De Front Office is vaak het eerste ‘echte’ contact met onze klanten. Zorg jij ervoor dat deze indruk onvergetelijk is?

Bekijk de vacature...

HUMAN RESOURCE ASSISTANT

Ben jij onze administratieve duizendpoot?

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 28-32 uur

Help jij onze personeelsadministratie naar een nog hoger niveau te brengen? Binnen Stoneridge-Orlaco werken we met de beste mensen op topniveau aan innovatieve camera’s en monitoren. Daarmee dragen we bij aan de veiligheid van miljoenen mensen. Jij binnenkort ook? Kom dan werken als onze nieuwe Human Resource Assistant.

Bekijk de vacature...

STAGE EVENTMANAGEMENT

Ben jij een echte “regelneef”?

Locatie: Barneveld

Stageopdracht
Orlaco neemt jaarlijks deel aan circa 10 grote beurzen wereldwijd. Voor de organisatie van deze beurzen zijn wij op zoek naar een volwaardig teamlid die zich onder andere bezig houdt met:

Bekijk de vacature...

SERVICE PLANNER TECHNICAL HELPDESK

Ben jij die behulpzame vraagbaak met technische en digitale kennis?

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 40 uur

Waarom jij past bij Stoneridge-Orlaco?
Met onze revolutionaire innovaties en high-end technologie verruimen we wereldwijd de blik van chauffeurs, machinisten en kapiteins. Maar vooral ook met onze service. Zodat onze camera’s en monitoren betrouwbaar blijven bijdragen aan de veiligheid van miljoenen mensen. Wil jij samen met 225+ collega’s verschil maken? Kom werken bij Stoneridge-Orlaco als Service Planner Technical Helpdesk.

Bekijk de vacature...

PROCUREMENT SPECIALIST IM&S

Ben jij een gedreven onderhandelaar en regelaar?

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 40 uur

Stoneridge-Orlaco is een hightech organisatie die internationaal meespeelt op Champions League Niveau. Met onze revolutionaire innovaties en high-end technologie verruimen we wereldwijd de blik van chauffeurs, machinisten en kapiteins. Elke dag nóg meer. Onze camera’s en monitorsystemen dragen bij aan de veiligheid van miljoenen mensen. Help jij ons het verschil te blijven maken? Kom werken bij Stoneridge-Orlaco als Procurement Specialist IM&S (Indirect Materials & Services).

Bekijk de vacature...

SOFTWARE ENGINEER

Maak jij onze high-end technologie nóg intelligenter?

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 40

Gaat jouw hart sneller kloppen van embedded software?
Welkom in de wereld van embedded operating systems en automotive intelligente software. Het is de de combinatie van de slimste software met de beste hardware waardoor we bij Stoneridge-Orlaco dagelijks innovatieve voertuigsystemen nog innovatiever maken. Onze camera’s en monitoren dragen op topniveau bij aan de veiligheid van miljoenen mensen. Wil jij werken bij een hightech bedrijf en het beste halen uit jezelf en de software? Word Software Engineer bij Stoneridge-Orlaco.

Bekijk de vacature...

SENIOR ACCOUNT MANAGER CRANES & PORTS

Een uitdagende wereldbaan?

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 40​​

Welkom bij Stoneridge-Orlaco. Met onze revolutionaire innovaties en high-end technologie verruimen we wereldwijd de blik van chauffeurs, machinisten en kapiteins. Elke dag nóg meer. Onze camera’s en monitorsystemen dragen inmiddels bij aan de veiligheid van miljoenen mensen. Groei jij met ons verder?

Bekijk de vacature...

SYSTEM ARCHITECT

Ontwerp jij revolutionaire innovaties?

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 40

Waarom werken bij Stoneridge-Orlaco revolutionair is?
Heb jij ambities? En wil je werken bij een hightech organisatie die internationaal meespeelt op champions league niveau? Bij Stoneridge-Orlaco werken we dagelijks aan het vernieuwen en optimaliseren van onze producten. Samen met klanten en collega’s. Werken bij Stoneridge-Orlaco betekent dat je dagelijks bijdraagt aan de veiligheid van heel veel mensen. Bij Stoneridge-Orlaco verruimen we wereldwijd de blik van chauffeurs, machinisten en kapiteins. Wil jij samen met 225+ collega’s verschil maken? Kom werken als System Architect.

Bekijk de vacature...

FUNCTIONAL SAFETY ENGINEER

Pas jouw veiligheidsexpertise toe in revolutionaire producten

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 40

Waarom pas jij als denker bij Stoneridge-Orlaco?
Stoneridge-Orlaco is een hightech organisatie die internationaal meespeelt op Champions League Niveau. Met onze revolutionaire innovaties en high-end technologie verruimen we wereldwijd de blik van chauffeurs, machinisten en kapiteins. Elke dag nog meer. Onze camera’s dragen bij aan de veiligheid van miljoenen mensen. Wil jij samen met 225+ collega’s verschil maken? Kom werken bij Stoneridge-Orlaco als Functional Safety Engineer.

Bekijk de vacature...

MECHANICAL TEST ENGINEER

Komen onze producten door jouw test?

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 40

Stoneridge-Orlaco is een hightech organisatie die internationaal meespeelt op Champions League Niveau. Met onze revolutionaire innovaties en high-end technologie verruimen we wereldwijd de blik van chauffeurs, machinisten en kapiteins. Elke dag nog meer. Onze camera’s dragen bij aan de veiligheid van miljoenen mensen. Wil jij samen met 225+ collega’s verschil maken? Kom werken bij Stoneridge-Orlaco als Mechanical Test Engineer.

Bekijk de vacature...

TEAMLEADER INTERNATIONAL SALES SUPPORT

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 40​​

Orlaco is voor het hoofdkantoor in Barneveld op zoek naar een Teamleader voor de afdeling International Sales Support met vestigingen in Nederland, Duitsland en Amerika. Ben jij die gedreven persoon en zie je kansen om onze internationale organisatie verder te brengen? Kom dan in beeld bij Orlaco!

Bekijk de vacature...

 

 

Kom bij Stoneridge-Orlaco

Heb je een vacature bij Stoneridge-Orlaco gezien die je aanspreekt? Solliciteer dan meteen. Stuur je cv en motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen.

Het sollicitatieproces van Stoneridge-Orlaco is efficiënt. De afdeling Human Resources neemt je sollicitatie in behandeling. Een antecedentenonderzoek is standaard in onze sollicatieprocedure. Als het gaat om een sollicitatie naar aanleiding van een openstaande vacature en je sluit aan bij het profiel, dan nodigt de personeelsadviseur je uit voor een gesprek. Mocht dit niet zo zijn, dan ontvang je natuurlijk ook op korte termijn een reactie van ons.

Kom in beeld
Zie je een vacature die je aanspreekt? Solliciteer dan bij Stoneridge-Orlaco door via het sollicitatieformulier aan de linkerzijde je cv en motivatie te sturen. Wij sturen je een ontvangstbevestiging en binnen tien dagen krijg je van ons een reactie op je sollicitatie.

Open blik
Wil je in beeld komen bij Stoneridge-Orlaco, maar staat er geen passende vacature voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie waarom je het Stoneridge-Orlaco-team wilt versterken en upload je cv via het sollicitatieformulier aan de linkerzijde. Je krijgt meteen een ontvangstbevestiging. Binnen tien dagen reageren wij op je open sollicitatie.

Vragen
Heb je nog vragen? Neem contact op met de afdeling Human Recourses van Stoneridge-Orlaco. Zij helpen je graag verder!

Laatste nieuws