Kom jij werken bij Stoneridge-Orlaco?

Met meer dan 275 toegewijde collega’s werken we dagelijks samen aan innovatieve camera- monitorsystemen om de veiligheid rondom voertuigen te vergroten. Deze systemen worden in toenemende mate gebruikt op vrachtwagens, bussen, graafmachines, heftrucks en kranen. Dit zorgt voor een enorm groeipotentieel. Voel jij je thuis in een complexe technische productieomgeving en wil jij graag met ons meegroeien? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer.

Meest recent

MECHANICAL TEST ENGINEER

Als (Mechanical) Test Engineer ben je verantwoordelijk voor het testen van producten en het rapporteren daarvan zodat de kwaliteit van producten van Stoneridge-Orlaco duidelijk getoetst kunnen worden aan (klanten)eisen. Je definieert en realiseert testmethodes, testmiddelen en rapportagestandaarden en vervaardigt prototypes voor onze producten en projecten. Je bent van nature nauwkeurig, kunt zelf...

40 uur, Barneveld Geplaatst op 12 maart 2021

PROJECT LEADER

Als Project Leader ben je verantwoordelijk voor het coördineren en monitoren van het technische ontwerpproces van onze projecten. Zo ben je betrokken de (door)ontwikkeling van (nieuwe) producten. Je draagt hierbij de zorg voor het plannen, budgetteren en controleren van de voortgang van het project. Je bewaakt de kwaliteit en tijdsplanning en draagt zorg voor het inplannen van de testwerkzaamheden...

40 uur, Barneveld Geplaatst op 4 maart 2021

SYSTEM INTEGRATOR

The System Integrator is responsible for a product development project and for aligning customer requirements with our system architecture. You convince customers to make maximum use of our core system architecture while enabling and integrating specific customer requirements such as specific sub-systems or configurations. During the implementation of projects, you are the main contact for technic...

40 hour, Barneveld Geplaatst op 2 maart 2021

HUMAN RESOURCE SPECIALIST

Als Human Resource Specialist ontwikkel en onderhoud je de HR-kernprocessen en HR-documentatie volgens de wetgeving en de interne procedures. Je ondersteunt de HR Manager en ziet toe op de uitvoering van het HR beleid. Ook draag je bij aan de ontwikkeling van nieuw beleid., Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en je bent verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van de manag...

40 uur, Barneveld Geplaatst op 18 februari 2021

PROCUREMENT PRODUCT LINE MANAGER (PPLM)

The Procurement Product Line Manager is responsible to lead and coordinate all Procurement activities within Stoneridge Product Launch Process (SPLP) that includes Quotes Projects, Development Project. PPLM is also responsible to oversee the procurement part of Change Management for products in production phase. In addition, PPLM is responsible to follow up the Product Segment material cost develo...

40 uur, Barneveld Geplaatst op 1 februari 2021

Zit jouw baan er niet tussen?
Maak dan een Job Alert aan en blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Made in Holland

Het hoofdkantoor van Stoneridge-Orlaco is gevestigd in Barneveld. Vanuit deze locatie ontwerpen, ontwikkelen en produceren we meer dan 220.000 camera’s per jaar. Stoneridge-Orlaco heeft verkoopkantoren in Nederland, Verenigde Staten, Duitsland en Japan. Daarnaast hebben we een groeiend wereldwijd netwerk van preferred partners verspreid over meer dan 35 landen. Samen met ons moederbedrijf Stoneridge Inc. bedienen we de welbekende fabrikanten van vrachtwagens, bussen, graafmachines, heftrucks en kranen over de hele wereld.

Gepassioneerde vernieuwers

Bij ons wordt je omringd door een team van intelligente, gemotiveerde en gepassioneerde vernieuwers die allemaal hetzelfde doel nastreven: het ontwikkelen van baanbrekende oplossingen die de veiligheid op wegen, bouwplaatsen en in magazijnen verhogen. Onze camera’s, monitoren en radarsensoren zijn gemaakt voor de meest extreme omstandigheden. Je vindt ze dan ook terug op Dakar-voertuigen, in koelhuizen en op boorplatforms.

De uitvinder van MirrorEye®

Stoneridge-Orlaco is dé uitvinder, ontwikkelaar en producent van het camerasysteem MirrorEye. Het camerasysteem dat achteruitkijkspiegels op vrachtwagens en bussen vervangt. 

MirrorEye vergroot de veiligheid door een zichtveld af te dekken dat groter is dan het zichtveld dat normaalgesproken met spiegels in beeld wordt gebracht. Met beter zicht kan de chauffeur comfortabel rijden en eenvoudig manoeuvreren in alle verkeerssituaties. Dit vergroot de veiligheid van de chauffeur en andere weggebruikers.

Samen met ons moederbedrijf Stoneridge Inc. bedienen we de welbekende fabrikanten van vrachtwagens, bussen, graafmachines, heftrucks en kranen over de hele wereld.

Sterk moederbedrijf

Orlaco maakt sinds 2017 deel uit van het Stoneridge Inc. Eén van de meest vooraanstaande ontwerpers en fabrikanten van hoogwaardige elektrische en elektronische componenten, modules en systemen voor de automotive, middelgrote en zware vrachtwagens en off-road voertuigen. Stoneridge is een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf met 4.100 werknemers verspreid over 25 locaties in 15 landen.

✔ standaard 27 vakantiedagen

✔ maximaal 13 ATV dagen


Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Je krijgt daarom standaard 27 vakantiedagen én maximaal 13 ATV dagen. Dit biedt je de ruimte en vrijheid om succesvol te zijn op het werk en je huishouden op orde te houden, gezond te eten, voldoende te sporten, je sociale contacten te onderhouden en tijd voor jezelf te hebben.

Afwisselende functies met ruime carrièremogelijkheden

De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij van belang. We bieden iedere medewerker dan ook een afwisselende functie aan met veel verantwoordelijkheden. En met onze internationale carrièremogelijkheden is er veel ruimte om door te groeien.

Open en informele sfeer

Bij Stoneridge-Orlaco kenmerkt zich door een open en informele sfeer. De lijnen zijn kort en de deuren staan altijd open. Het gehele jaar worden er uiteenlopende uitjes georganiseerd door de Personeelsvereniging en worden de verjaardagen maandelijks gezamenlijk in de kantine gevierd. Traditioneel wordt met een gezellige barbecue de zomer ingeluid en als klap op de vuurpijl wordt het jaar met een spetterend winterfeest afgesloten.