Kom jij werken bij Stoneridge-Orlaco?

Met meer dan 300 toegewijde collega’s werken we dagelijks samen aan innovatieve camera- monitorsystemen om de veiligheid rondom voertuigen te vergroten. Deze systemen worden in toenemende mate gebruikt op vrachtwagens, bussen, graafmachines, heftrucks en kranen. Dit zorgt voor een enorm groeipotentieel. Voel jij je thuis in een complexe technische productieomgeving en wil jij graag met ons meegroeien? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer.

Meest recent

CUSTOMER SR. SUPPORT MEDEWERKER

Wij zijn een hightech organisatie en spelen internationaal op het hoogste niveau. Met onze revolutionaire innovaties en high-end technologie verbreden we de horizon van chauffeurs, operators en kapiteins wereldwijd. Onze camera's dragen bij aan de veiligheid van miljoenen mensen. Stoneridge is op zoek naar zeer gemotiveerde mensen om deel uit te maken van ons getalenteerde team dat technologis...

40 uur, Barneveld Geplaatst op 9 januari 2024

STRATEGIC SOURCING MANAGER

Als Strategic Sourcing Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden van inkoopactiviteiten voor een specifieke goederengroep vanaf het moment van toekenning door de klant tot het einde van het productieproces. Je hebt de mogelijkheid om zowel regionaal als mondiaal te opereren, afhankelijk van de afstemming met het Commodity Team....

40 uur, Barneveld Geplaatst op 4 januari 2024

PROCUREMENT PRODUCT LINE MANAGER (PPLM)

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven Procurement Product Line Manager (PPLM) om ons team te versterken. In deze rol ben je de eerste communicatielijn in specifieke projecten, waaronder offertes, ontwikkelingsprojecten en wijzigingsbeheer. Je werkt nauw samen met project-/programmamanagement, strategische sourcingsmanagers en leveranciersontwikkeling om ervoor te zorgen dat inkoopdoelstell...

40 uur, Barneveld Geplaatst op 4 januari 2024

PROCESS ENGINEER

Stoneridge is internationaal marktleider op het gebied van high tech camera – en monitorsystemen voor commerciële en industriële voertuigen. Voor onze vestiging in Barneveld zijn wij op zoek naar een Process Engineer....

40 uur, Barneveld Geplaatst op 30 oktober 2023

Made in Holland

Het hoofdkantoor van Stoneridge-Orlaco is gevestigd in Barneveld. Vanuit deze locatie ontwerpen, ontwikkelen en produceren we meer dan 220.000 camera’s per jaar. Stoneridge-Orlaco heeft verkoopkantoren in Nederland, Verenigde Staten, Duitsland en Japan. Daarnaast hebben we een groeiend wereldwijd netwerk van preferred partners verspreid over meer dan 35 landen. Samen met ons moederbedrijf Stoneridge Inc. bedienen we de welbekende fabrikanten van vrachtwagens, bussen, graafmachines, heftrucks en kranen over de hele wereld.

Gepassioneerde vernieuwers

Bij ons wordt je omringd door een team van intelligente, gemotiveerde en gepassioneerde vernieuwers die allemaal hetzelfde doel nastreven: het ontwikkelen van baanbrekende oplossingen die de veiligheid op wegen, bouwplaatsen en in magazijnen verhogen. Onze camera’s, monitoren en radarsensoren zijn gemaakt voor de meest extreme omstandigheden. Je vindt ze dan ook terug op Dakar-voertuigen, in koelhuizen en op boorplatforms.

De uitvinder van MirrorEye®

Stoneridge-Orlaco is dé uitvinder, ontwikkelaar en producent van het camerasysteem MirrorEye. Het camerasysteem dat achteruitkijkspiegels op vrachtwagens en bussen vervangt. 

MirrorEye vergroot de veiligheid door een zichtveld af te dekken dat groter is dan het zichtveld dat normaalgesproken met spiegels in beeld wordt gebracht. Met beter zicht kan de chauffeur comfortabel rijden en eenvoudig manoeuvreren in alle verkeerssituaties. Dit vergroot de veiligheid van de chauffeur en andere weggebruikers.

Samen met ons moederbedrijf Stoneridge Inc. bedienen we de welbekende fabrikanten van vrachtwagens, bussen, graafmachines, heftrucks en kranen over de hele wereld.

Sterk moederbedrijf

Orlaco maakt sinds 2017 deel uit van het Stoneridge Inc. Eén van de meest vooraanstaande ontwerpers en fabrikanten van hoogwaardige elektrische en elektronische componenten, modules en systemen voor de automotive, middelgrote en zware vrachtwagens en off-road voertuigen. Stoneridge is een Amerikaans beursgenoteerd bedrijf met 4.100 werknemers verspreid over 25 locaties in 15 landen.

✔ standaard 27 vakantiedagen

✔ tot wel 13 ATV dagen


Een goede balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Je krijgt daarom standaard 27 vakantiedagen én tot wel 13 ATV dagen. Dit biedt je de ruimte en vrijheid om succesvol te zijn op het werk en je huishouden op orde te houden, gezond te eten, voldoende te sporten, je sociale contacten te onderhouden en tijd voor jezelf te hebben.

Afwisselende functies met ruime carrièremogelijkheden

De persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij van belang. We bieden iedere medewerker dan ook een afwisselende functie aan met veel verantwoordelijkheden. En met onze internationale carrièremogelijkheden is er veel ruimte om door te groeien.

Open en informele sfeer

Bij Stoneridge-Orlaco kenmerkt zich door een open en informele sfeer. De lijnen zijn kort en de deuren staan altijd open. Het gehele jaar worden er uiteenlopende uitjes georganiseerd door de Personeelsvereniging en worden de verjaardagen maandelijks gezamenlijk in de kantine gevierd. Traditioneel wordt met een gezellige barbecue de zomer ingeluid en als klap op de vuurpijl wordt het jaar met een spetterend winterfeest afgesloten.