Welkom bij Orlaco Service

Het Orlaco Serviceteam van gekwalificeerde en vakkundige Field Service Engineers staat voor je klaar om je verder te helpen met al jouw Orlaco-producten. Ontvang telefonisch of per e-mail support of vraag een reparatie aan bij het Serviceteam.

Profiteer van de versnelde reparatieprocedure
Bespaar tijd en stuur het te repareren artikel samen met het ingevulde reparatieformulier retour. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling. Het is ons doel om de reparatieontvangst binnen 24 uur te bevestigen en de apparatuur binnen zes werkdagen voor je gereed te hebben.

> Retourproces via Return Material Authorization (RMA).

Montage via Orlaco of via uw eigen garage
De camera- en monitorsystemen van Orlaco ontvang je rechtstreeks en via de dealer. Dat betekent dat jouw eigen garage het Orlaco camerasysteem voor je kan monteren. Voor het inplannen van montages door Orlaco overleggen wij graag met je over een geschikte datum.

Heb ik nog garantie op mijn Orlaco product? Doe de Serienummercheck!

Wil je weten wat de productiedatum is van een Orlaco-product en of jouw Orlaco-camera zich nog in de garantieperiode bevindt? Doe de serienummercheck. Uiteraard is de aard van de storing bepalend of we het product onder garantie kunnen behandelen.

${ result }

Helpdesk

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact op met het Orlaco Serviceteam. We streven ernaar je tijdens werkdagen binnen 24 uur verder te helpen. Heb je een storing, waarbij wij je telefonisch van dienst kunnen zijn?

Europa, Azië / Oceanië, Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika:

T: +31 (0) 342 404 555

Noord-Amerika:

T: +1 706 301 9227