Welkom bij Orlaco Service

Het Orlaco Serviceteam van gekwalificeerde en vakkundige Field Service Engineers staat voor u klaar om u verder te helpen met al uw Orlaco-producten. Ontvang telefonisch of per e-mail support of vraag een reparatie aan bij het Serviceteam.

Profiteer van de versnelde reparatieprocedure

Bespaar tijd en stuur het te repareren artikel samen met het ingevulde reparatieformulier retour. Wij zorgen voor een snelle en efficiënte afhandeling. Het is ons doel om de reparatieontvangst binnen 24 uur te bevestigen en de apparatuur binnen zes werkdagen voor u gereed te hebben.

Montage via Orlaco of via uw eigen garage

De camera- en monitorsystemen van Orlaco ontvangt u rechtstreeks en via de dealer. Dat betekent dat uw eigen garage het Orlaco camerasysteem voor u kan monteren. Voor het inplannen van montages door Orlaco overleggen wij graag met u over een geschikte datum.

Heb ik nog garantie op mijn Orlaco product? Doe de Serienummercheck!

Wilt u weten wat de productiedatum is van een Orlaco-product en of uw Orlaco-camera zich nog in de garantieperiode bevindt? Doe de serienummercheck. Uiteraard is de aard van de storing bepalend of we het product onder garantie kunnen behandelen.

Zoek op serienummer

Helpdesk

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem contact op met het Orlaco Serviceteam. We streven ernaar u tijdens werkdagen binnen 24 uur verder te helpen. Heeft u een storing, waarbij wij u telefonisch van dienst kunnen zijn?

Europa, Azië / Oceanië, Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika:

T: +31 (0) 342 404 555

Noord-Amerika:

T: +1 706 301 9227

Laatste nieuws