Stoneridge-Orlaco demonstreert volgende generatie MirrorEye op Busworld Brussel 26 september 2023

Stoneridge-Orlaco is van 7 - 12 oktober aanwezig op Busworld 2023 in Brussel (België). Tijdens het evenement demonstreren we de volgende generatie MirrorEye voor bussen.

De volgende generatie van MirrorEye voor bussen is gebaseerd op reeds bewezen technologie en in grote hoeveelheden wordt geleverd aan onze OEM-klanten voor trucks. Deze nieuwe versie gaat verder dan de vereisten voor een cameramonitorsysteem (CMS). Uitgebreide revisie van componenten zorgt voor een verbeterde beschikbaarheid, terwijl een geavanceerd productieproces zowel een hogere kwaliteit als een hogere productiecapaciteit mogelijk maakt om te voldoen aan de snel groeiende vraag van de markt.

Voordelen van het systeem
Het nieuwe MirrorEye-systeem maakt gebruik van één camera om consistent klasse II- en IV-beelden te genereren met optimale helderheid en contrastniveaus. In tegenstelling tot het vorige systeem, waar de elektronische regeleenheid (ECU) in het camerascherm was geïntegreerd, bevindt de centrale ECU zich nu op de carrossie van de bus. De camera kan naadloos worden aangesloten op camera's en monitoren via een snelle FPD Link III, een kerntechnologie in automotive en industriële videotoepassingen.

Video en voeding worden met behulp van coaxkabels tussen de ECU, camera's en monitoren overgebracht. Het systeem beschikt over zowel dag- als nachtzichtmodi, waardoor een hoogwaardige beeldkwaliteit wordt gegarandeerd, ongeacht de lichtomstandigheden. Bovendien blijft het nieuwe systeem compatibel met eerdere MirrorEye-interface en -montagecomponenten, waardoor de cameravleugels en -monitoren eenvoudig op de bestaande infrastructuur kunnen worden geïnstalleerd.

Verbeterd zicht voor de bestuurder en eliminatie van de dode hoek
Het innovatieve MirrorEye-cameramonitorsysteem van Stoneridge-Orlaco vervangt de spiegels van een bus door geïntegreerde externe digitale camera's en monitoren in de cabine van de bus. MirrorEye elimineert efficiënt de dode hoek van de bestuurder, biedt een groter gezichtsveld en verbetert de veiligheid voor iedereen op de weg, zowel overdag als 's nachts.

Bezoek onze stand
We nodigen u uit om ons team bij Busworld te ontmoeten, waar we graag uw huidige uitdagingen bespreken en u kennis laten maken met ons MirrorEye-cameramonitorsysteem. Onze productexperts staan klaar om eventuele vragen te beantwoorden en bieden een demonstratie van onze nieuwe MirrorEye-oplossing. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of bezoek ons in hal 6, stand 644, op de Brussels Expo van 7 t/m 12 oktober.