10-14 maart, CONEXPO 2020, Las Vegas (USA), Zuid Hal 2 | S65319

Stoneridge-Orlaco is van 10 tot en met 14 maart aanwezig op CONEXPO 2020 in Las Vegas. Om in de bouwsector efficiënter te werken, de productiviteit te verhogen en de veiligheid te vergroten, presenteert Stoneridge-Orlaco diverse robuuste digitale camerasystemen.

Zo tonen we onze HMOS GMSL camera, de EMOS Fast Ethernet camera en EMOS BroadR-Reach camera. Ook presenteren we bijpassende monitoren, zoals de 7” HLED. Verder laten we zien dat onze Ethernetcamera’s op veel HMI’s werken.

Personen en objecten herkennen met SmartCam
Tijdens CONEXPO geven we ook een preview van onze SmartCam. Doordat bouwmachines vaak erg groot zijn, kan een bestuurder niet goed rond zijn voertuig kijken. Als de bestuurder ook nog eens onder grote tijdsdruk staat of oververmoeid is, neemt het risico op ongelukken alleen maar toe. Een cameramonitorsysteem dat voorwerpen en personen kan detecteren, kan deze risico’s wegnemen. Een camera ontlast de bestuurder, vergroot het zicht en verlaagt de kans op ongelukken en schade aan machines.

MirrorEye voor grondverzetmachines
Op de beurstand is ook het innovatieve spiegelvervangsysteem MirrorEye van Stoneridge-Orlaco te ervaren. MirrorEye is een camerasysteem dat buitenspiegels vervangt door geïntegreerde digitale High Definition (HD)-camera’s en digitale monitoren. MirrorEye vergroot de veiligheid door een zichtveld af te dekken dat groter is dan zichtklasse II, IV en V. Verder biedt het camerasysteem altijd een haarscherp en gedetailleerd beeld, ook bij laagstaande zon, regen, sneeuw en stof. De camera’s passen zich moeiteloos aan lichte en donkere situaties aan en bieden ook ’s nachts op het veld perfect zicht dankzij de nachtzichtfunctie. Met beter zicht kun je comfortabel rijden en eenvoudig manoeuvreren op de bouwplaats.

Robuust digitaal camerasysteem voor kranen
Verder presenteert Stoneridge-Orlaco Fast Ethernet Zoom Camera’s voor kranen. Zo heeft de kraanmachinist zicht op de lier, de haak en de lading. Onze systemen stellen de machinist in staat om onmiddellijk te reageren als een persoon of object zich in omgeving van de kraan bevindt.

Het team van Stoneridge-Orlaco staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en maatwerkoplossingen te bespreken. Neem contact met ons op voor een afspraak of bezoek ons van 10 tot en met 14 maart in Zuid Hal 2 bij stand S65319.

Bezoek de website van CONEXPO 2020 voor meer informatie over de beurs.