12-14 juni, TOC 2018, Rotterdam (NL), Stand D5

Van dinsdag 12 tot en met donderdag 14 juni vindt in Ahoy Rotterdam de TOC Europe plaats. Ahoy biedt hier het podium voor sprekers en exposanten die actief zijn in de haven- en terminallogistiek. TOC, dat staat voor Terminal Operations Conference, is één van de best gewaardeerde evenementen op haar gebied. Wij van Orlaco zijn erbij om u de nieuwste camerasystemen te presenteren voor gebruik in havens en terminals.

Ideale camera voor netwerkintegratie
Computernetwerken zijn niet meer weg te denken in terminals en havengebieden. Door computernetwerken te gebruiken in deze gebieden, is de afhandeling van de containerstromen buitengewoon efficiënter geworden. Het is daarom in uw belang dat het netwerk en de daarop aangesloten systemen betrouwbaar en snel zijn. Zo ook de camera’s die u toepast voor zicht op ladingen en twistlocks, maar waarmee u ook containergegevens leest.

Maak op de TOC kennis met onze EMOS Ethernetcamera. De EMOS is de eerste digitale camera met een extreem lage vertraging (system vertraging <100ms), een snelle opstarttijd en een snelle dataoverdracht. Deze camera is dankzij de ethernettechnologie eenvoudig te integreren in uw computernetwerken.

Robuuste camera’s voor veeleisende omgevingen
Breid uw camera-netwerk verder uit met de Orlaco zoomcamera’s (30x optische zoom) die ook via een IP-connectie te integreren zijn netwerken. Onze digitale camera’s zijn dermate robuust dat ze in de meest veeleisende omgevingen hun mannetje staan. De camera’s zijn waterdicht (IP68/IP69), zeewaterbestendig, schokbestendig (50G), vibratiebestendig (15Grms op een frequentie van 24-2000Hz) en bestand tegen temperaturen tussen de -40º en 60+º Celsius.

Ontdek onze zichtoplossingen op Stand D5. Ons team staat voor u klaar en om al uw vragen en maatwerkoplossingen te bespreken. Maak nu alvast een afspraak met Martijn Clerx of Wiebe van der Wijk via telefoonnummer 0342-404555.