8-11 april, PROMAT 2019, Chicago (USA), Stand S4459

Ontdek de nieuwste zichtoplossingen voor vorkheftrucks om voertuigen te optimaliseren tijdens de ProMat 2019 dat van 8 t/m 11 april zal worden gehouden in McCormick Place, Chicago (VS). Verlaat de beurs vol nieuwe ideeën. Nieuwe ideeën om de veiligheid te vergroten, schade te verminderen en effectiviteit te verbeteren.

Bespaar kostbare tijd met het zicht vanaf van de vorken van vorkheftrucks. De bestuurder heeft een perfect zicht op de vorken, stellingen en pallets door gebruik te maken van ForkView van Stoneridge-Orlaco. Forkview is een robuust en compact cameramonitorsysteem dat binnenkort ook digitaal verkrijgbaar zal zijn. ForkView verhoogt de veiligheid in warenhuizen, bespaart tijd bij het verplaatsen van goederen en is ergonomisch gezien beter voor de bestuurder.

Ervaar de nieuwste innovaties zoals de nieuwe 7 inch GMSL-monitor met bedrijfstemperaturen van -40°C bis +85°C, de EMOS Ethernet-camera (100BASE-TX), BroadR-Reach-camera (100BASE-T1) en de Ethernet ELED-monitor met optionele radar input.

ProMat zal van 8 tot 11 april 2019 plaatsvinden. Neem contact met ons op voor een afspraak of bezoek ons bij stand S4459 in South Hall!