9-12 april, Modex 2018, Atlanta (US), Stand 946

Orlaco is van 9 tot en met 12 april aanwezig op de Modex beurs in Atlanta, Verenigde Staten. De Modex is de beurs voor interne logistiek waar bezoekers van over de hele wereld samenkomen. Dit jaar is het thema van de beurs ‘Futureproof your Supply Chain’. Binnen dit thema komen de laatste trends en innovaties binnen de interne logistiek aan bod.

Futureproof binnen handbereik
Orlaco voert het thema door in haar presentatie van de EMOS Ethernetcamera, die te integreren is op HMI’s. HMI’s worden steeds vaker toegepast op magazijnvoertuigen en de integratie van camerabeeld maakt het voertuig futureproof. De integratie op een HMI is mogelijk dankzij de Ethernet technologie op de camera, waardoor een extra monitor overbodig is. Dit houdt de cabine van het voertuig overzichtelijk en het uitzicht naar buiten toe blijft voor de bestuurder zo groot mogelijk.

Veiligheid op nummer één
Binnen de nieuwste trends, blijft veiligheid voor Orlaco aandachtspunt nummer één. Met de reeks nieuwe digitale camera’s komen dode hoeken nog scherper in beeld en kunnen ongelukken worden voorkomen. Daarnaast bieden camera’s comfort in het werken, want op de monitor zie je goed wat je doet bij het oppakken en wegzetten van materiaal. Daarmee is uit het voertuig leunen voor zicht of omhoog kijken verleden tijd. Dit levert ook weer de efficiëntie op, wat belangrijk is binnen de interne logistiek.

Orlaco zal op de Modex ook haar actuele productgamma van cameramonitor-systemen voor de interne logistiek presenteren, zoals de FAMOS compact camera en het RadarEye detectiesysteem. Ontdek onze zichtoplossingen op stand 946. Het Orlaco team staat hier voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en maatwerkoplossingen te bespreken.

Voor meer informatie over de beurs, bezoek de website van Modex.