Bezoek Stoneridge op LogiMAT 2024 22 november 2023

Stoneridge is aanwezig op LogiMAT 2024 in het Stuttgart Trade Fair Center (Duitsland) van 19 tot 21 maart 2024. Tijdens het evenement tonen we enkele van onze nieuwste Orlaco Vision Systems voor de heftruckindustrie.

Tijdens de LogiMAT-beurs demonstreet Stoneridge het nieuwe Digital Mid-Mast View-systeem. Dit geavanceerde high definition camerasysteem is speciaal ontworpen voor heftrucks en reachtrucks en biedt bestuurders een kristalhelder zicht op het werkgebied zonder dat er geboord of gelast hoeft te worden op de vorken. Door een camera te installeren op het middelpunt langs de mast van de heftruck, verbetert dit systeem aanzienlijk de zichtbaarheid en veiligheid tijdens hijswerkzaamheden, met name wanneer de mast gedeeltelijk of volledig is uitgeschoven. Met verbeterde precisie en vertrouwen voor operators zorgt de Digital Mid-Mast View voor soepele en efficiënte materiaalhanteringsprocessen.

Meer informatie  Download folder (Engels)

Preview van nieuwe producten

Stoneridge geeft verder een voorproefje van de E-CFMC-camera die binnenkort wordt geintroduceerd. Als onderdeel van het Digital ForkView-systeem is deze camera gemonteerd aan de binnenkant van de vork. De robuuste stalen behuizing en de zorgvuldig ontworpen vorm beschermen de camera tegen mogelijke schade tijdens het hanteren van pallets en goederen, terwijl ze tegelijkertijd een high-definition zicht op de vork bieden.

Download folder (Engels)

Bezoekers krijgen ook de mogelijkheid om de 10-inch ELED digitale monitor te verkennen in combinatie met de EMOS II, twee producten die binnenkort worden uitgebracht. De EMOS II is een BroadR-Reach (100BASE-T1) heavy-duty camera ontworpen voor robuuste prestaties. Het compacte ontwerp maakt het ideaal voor naadloze integratie in het voertuiglichaam. In combinatie met de high-definition 10-inch ELED-monitor leveren beide producten haarscherpe beelden, waardoor operators een optimaal zicht hebben op hun werkomgeving.

MirrorEye voor de heftruckmarkt

Ons team is zal verder het innovatieve MirrorEye Camera Monitor System van Stoneridge demonstreren. Dit geavanceerde systeem vervangt traditionele achter- en zijspiegels door digitale camera's en monitoren, waardoor dode hoeken van de bestuurder worden geëlimineerd en het gezichtsveld aanzienlijk wordt vergroot en de veiligheid op de weg verbetert, zowel overdag als 's nachts. Bijzonder gunstig voor grote zware machines zoals Reach Stackers en Empty Container Handlers, biedt MirrorEye operators ongeëvenaarde zichtbaarheid en verbeterd situatiebewustzijn, waardoor comfortabele en naadloze navigatie mogelijk is, bijvoorbeeld door containerterminals.

Neem contact op!

Ons team staat klaar om uw huidige uitdagingen en uw vraag naar toekomstige vision-oplossingen te bespreken. We zijn klaar om alle vragen te beantwoorden en op maat gemaakte oplossingen te bespreken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of bezoek ons in Hal 10 op stand 45 (#10H45) van 19 tot 21 maart in het Stuttgart Trade Fair Center. 

Maak een afspraak