De meest robuuste HD IP-camera’s voor scheepvaart en kranen

Orlaco introduceert de meest robuuste HD IP-camera’s die voor maritieme surveillance en voor bouwkranen denkbaar zijn. De nieuwkomers voldoen aan de hoogst haalbare beschermingsgraad: IP69K. Ze zijn dus bijzonder geschikt voor zwaar gebruik en extreme weersomstandigheden, zoals op schepen, kades, bouwkranen en offshore.

De state-of-the-art netwerkcamera’s van Orlaco ondersteunen TCP/IP en maken het mogelijk om hoge resolutie-videobeelden via digitale netwerken te streamen. Ook beantwoorden ze aan de actuele behoefte van rederijen en scheepseigenaren om grotere beeldschermen aan te sluiten dan bij analoge camera’s mogelijk is.

HD beeldkwaliteit
Men kan kiezen voor vaste camera’s met alleen een zoomfunctie (type AF-Zoom HD-E) of camera’s die naast zoomen tevens kunnen draaien (pan) en kantelen (tilt), type PTZ HD-E. Beide types zijn leverbaar in zowel aluminium als roestvrijstaal. De camera’s zijn standaard ingesteld op 1280 x 720 pixels bij 60 fps en full HD (1920 x 1080 pixels bij 30 fps) is instelbaar. Een wegklapbaar infrarood filter garandeert optimaal zicht onder donkere omstandigheden.

Eenvoudig integreren in netwerk
De HD IP-camera’s zijn op elke plek in een netwerk aan te sluiten en monitors (pc’s) hebben via een enkele netwerkkabel toegang tot alle camerabeelden. Montage, configuratie en uitbreiding/aanpassing zijn relatief eenvoudig en besparen installateurs en OEM’ers veel tijd, ook qua service & onderhoud.

Compleet en future proof
Orlaco levert alle HD IP-camera’s inclusief handleiding, documentatie en Green Passport/IHM-certificaat.