Explosieveilige camera’s voor de maritieme en offshore sector

Op zoek naar de perfecte zichtoplossing voor explosiegevaarlijke omgevingen? Orlaco introduceert nieuwe Ex-gecertificeerde camera’s en CCTV-systemen voor de maritieme en off-shore sector. Daarmee kunt u sneller, efficiënter en veiliger werken.

Grote variatie in zichtoplossingen

Voor elke situatie biedt Orlaco een passende explosieveilige camera aan. Het gaat om de Compact, Zoom, Pan Tilt, Pan Tilt Zoom en Thermal Image Camera. Met deze camera’s kunt u op afstand overzicht houden, heeft u blinde hoeken optimaal in beeld en ziet u details die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Zo kunt u sneller, efficiënter en vooral veiliger werken in risicovolle omgevingen.

Bestand tegen extreme omstandigheden

De explosieveilige camera’s mogen geïnstalleerd worden in gevarenzones 1 & 2 en 21 & 22. Ze zijn bestand tegen extreme temperaturen (-40°C tot +75°C), volledig IP68 waterdicht en vergen geen onderhoud. Bovendien zijn ze ongeëvenaard als het gaat om hun schok- en vibratiebestendigheid. En dat allemaal met de vertrouwde en toonaangevende kwaliteit die u van Orlaco gewend bent. De camera’s worden namelijk volgens de hoogste internationale kwaliteitsstandaarden geproduceerd op de Orlaco’s hoofdvestiging in Nederland

Deskundig advies over de toepassingsmogelijkheden

De explosieveilige camera’s van Orlaco worden veelvuldig gebruikt op schepen, kranen en boorplatforms. Ze zijn ook geschikt voor het bewaken van kritische processen in de chemische, olie- en gasindustrie of het vervoer van gevaarlijke stoffen. Benieuwd naar wat onze alles-in-één-oplossingen u kunnen opleveren? Neem voor een deskundig advies contact op met Orlaco.