FAMOS camera koppelbaar met TomTom Bridge

Breid uw TomTom navigatiesysteem uit met een camera. Vanaf nu zijn Orlaco camera’s te combineren met de systemen TomTom Bridge en Pro 827X. Via een interface kunnen tot maximaal vier analoge camera’s aangesloten worden op de navigatie. Zodra de camera is aangesloten, schakelt het systeem automatisch over naar video input.

Plug & Play
Sluit de Orlaco camera’s eenvoudig aan op het TomTom video dock met de interfacekabel van Orlaco met een 3,5 mm video connector (0304060). Deze oplossing is geschikt voor PAL of NTSC camera’s. Voor apparatuur met een Cinch (Tulip) adapter, kunnen de camera’s tevens aangesloten worden door gebruik te maken van een ander type interfacekabel (0303770). De camera’s kunnen direct gevoed worden vanuit dezelfde stroombron als het navigatiesysteem.

Instellen via de app
Zowel de Bridge als de Pro827X zijn navigatiesystemen gebaseerd op het Android besturingssysteem. De systemen beschikken over een app voor camerasystemen, hier kunt u de instellingen wijzigen. Standaard is de navigatie zichtbaar full screen en de camera wordt full screen weergeven als deze voorzien wordt van stroom of handmatig. Een mogelijke instelling in het navigatiesysteem is een weergave in split screen. U hebt de navigatie en het camerabeeld op één scherm. Bij het toepassen van meerdere camera’s kan er via een interface geschakeld worden tussen de camera’s, dit kan zelf door gebruik te maken van signalen uit het voertuig.

Meer informatie
Neem contact op met Orlaco voor een deskundig advies op maat of meer informatie.