Orlaco introduceert Ethernetcamera voor OEM’ers

Met het oog op de toekomst introduceert Orlaco een schokbestendige Ethernetcamera, de EMOS. De EMOS vertoont vrijwel realtime beeld, waardoor de camera geschikt is voor onder meer trucks, hijskranen, zware (mijn)bouwmachines en semi-automatische of op afstand bedienbare voertuigen.


De compacte, lichtgewicht camera (55 x 60 x 24 mm / 150 gram) is speciaal ontwikkeld om geïntegreerd te worden in onboard computersystemen. Via protocollen RTP en AVB is de camera in staat om MJPEG of H.264 te streamen naar vrijwel alle typen monitors. Communicatie met de camera gaat via het ISO17215 protocol, die standaard is in de automotive industrie.

Orlaco’s nieuwste camera is binnen 2 seconden volledig operationeel en in combinatie met gangbare hardware processing platforms bedraagt de totale latency van de camera-monitoroplossing minder dan 100ms. CMOS-chiptechnologie en sensor met hoge lichtsensitiviteit (0,05 Lux) zorgen voor haarscherp dag- en nachtzicht.

De EMOS is ontworpen om te presteren onder de meest uitdagende omstandigheden. De Ethernetcamera is waterdicht (IP68/IP69k), schokbestendig (50G), vibratiebestendig (15Grms op een frequentie van 24-2000Hz) en bestand tegen temperaturen tussen de -40º en +85º Celsius.

Meer informatie over EMOS
Neem contact op voor meer informatie of een deskundig advies op maat.