• Home
 • Overview
 • DVR-Multiview - H264 vier kanaals video recorder

Orlaco DVR-Multiview - H264 vier kanaals video recorder

Heavy duty aluminium 4-kanaals videorecorder; schrijft naar een Secure Digital (SD) kaart met een automatische datum/tijd-stempel. Door middel van de ingebouwde software kunnen alle camerabeelden op tal van verschillende manieren worden weergegeven op één Orlaco-monitor. Zo ziet u in één oogopslag alles wat u wilt zien.

De lay-out van het totaalbeeld en het aantal camerabeelden dat moeten worden weergegeven, is vrij in te stellen middels een menu in de Orlaco-monitor. Daarnaast kunt u de lay-out programmeren onder selecteerbare videokanalen, die u vervolgens automatisch kunt laten schakelen met bijvoorbeeld uw rijrichting of andere schakelingen. Uiteraard kunnen deze kanalen ook handmatig of in een sequentie worden ingeschakeld.

Bij het opstarten van het voertuig worden alle camerabeelden direct apart opgenomen op een SD-kaart met 128GB aan geheugen. De opgenomen beelden zijn te bekijken met elke PC videospeler (mkv). Deze digital videorecorder met 4 camera inputs en 1 video seriële 7-pins output kan worden gebruikt met Orlaco 4-pins (UNI) camera's.

Let op: een Orlaco Serial 7-polige monitor is vereist. Het is eventueel mogelijk als de DVR-Multiview is voorgeprogrammeerd om het middels een Orlaco adapterkabel 7pF>4pM (0304220) aan te sluiten op een Orlaco 4-polige UNI-monitor. Neem contact op met Orlaco voor advies.

Technische specificaties

Ingangsspanning
9...30V/DC
Video-ingang
4x Kamera inputs PAL/NTSC (Orlaco 4-pins M16)
Video-uitgang
1x Orlaco Monitor output PAL/NTSC (Orlaco 4-pins M16)
Behuizing
Aluminium
Protectie klasse
IP68
Bedrijfstemperatuur
-40ºC tot +85ºC
Afmetingen
200 x 170 x 91mm
Gewicht
2,1kg
Inclusief
128GB SD-kaart en 3,85m 8-pins female voedingskabel
Capaciteit
128GB voor max 72uur opname
Features
Automatische tijdstempel en video loop functie
 1. An error occurred.
  If this problem persists, please contact us at: info@orlaco.com.
  Geen documenten gevonden voor: 0000250
  • ${document.type}
   ${document.language}
   ${document.documentNumber}
   ${document.layout}
   ${document.version}